Een lijst met accounts aanmaken om ze automatisch te laten controleren

Zo maakt u een lijst met accounts die u automatisch wilt laten controleren:

1. Open het hoofdvenster van het programma.
  2. Selecteer het gedeelte Privacy.
  3. In het blok Controle op gegevenslekken klikt u op de knop Lekken zoeken.

Dit opent het venster Controle op gegevenslekken.

4. Typ in het invoerveld Controleer meer accounts het e-mailadres van het account dat u wilt toevoegen aan de lijst en klik op de knop Controleren.

Het toegevoegde account wordt nu in de lijst Accounts weergegeven.

Mogelijk kunt u in uw regio geen accounts aan de lijst toevoegen om ze automatisch te laten controleren.